Helenius pole kaugeltki ainus legendaarne mees, keda Rakveres näha saab. Nimelt on oma kasvandikega võistlustele tulemas kikkpoksilegend Gago Drago, kes on kuulunud K-1 võitlusmaailma tippude sekka pikki aastaid.

Endine profipoksi Euroopa (EBU) ning rahvusvahelise tiitli (IBF) omanik Helenius sammub Rakveres ringi pärast punktikaotust Dillian Whyte'ile Cardiffis oktoobris. Karjääri jooksul 25 võitu ja kaks kaotust teeninud Helenius pole kaugeltki profiteele selga pööramas ning jätkab endiselt maailmameistritiitli matšile pürgimist.

Kahemeetrise vägilase Heleniuse vastu astub Juri Bukhautsou - 31-aastane valgevenelane, kel kontol 10 võitu, 14 kaotust ja 3 viiki.

Profipoksilahingu kõrval jätkab Yakuza Fight vanas headuses, korraldades taaskord äärmiselt meeleoluka ning fännidele huvipakkuva nelja mehe K-1 turniiri, kus löövad Eesti poolelt kaasa tuntud Tartu võitleja Ott Remmer ning kogenud Serge Makejev.

Lisaks leiab aset mitu superlahingut - taipoksi tõusev täht Maikel Astur kohtub K-1 matšis valgevenelase Dzimitry Filipauga, Hendrik Themas Ivan Horvatiga Inglismaalt ning pikka aega Inglismaal elanud ja võistelnud Eesti võitleja Andy Manzolo lätlase Igors Zauersiga. Heleniuse kõrval astub profipoksiringi ka Venemaa endine koondislane, Eesti pinnal ka Mirkko Moisari alistanud Feodor Vinogradov, kes karjääri jooksul võitnud kõik viis matši.

Õhtu jooksul peetakse 10 kõrgetasemelist matši, kus astuvad lisaks eestlastele ringi Inglismaa, Soome, Venemaa, Valgevene ja Läti võitlejad.