30-aastane argentiinlane oli sõitmas Buenos Aireses mootorrattaga ringi, kui kaks röövlit teda varitsema hakkasid. Ühel hetkel parkis Canetti oma sõidumasina vabavõitlejast venna Guido Canetti ja enda treeneri mootorrataste kõrvale. Sel hetkel hüppasid kaks meest lähedal seisnud Chevrolet'st välja ning nõudsid vabavõitlejalt mootorratta võtmeid.

Kohaliku meedia teatel ei suutnud Canetti koheselt meenutada, kus tema võtmed on ning vargad muutusid närviliseks. Üks neist proovis ka argentiinlast näkku lüüa, kuid Canetti hakkas talle vastu. Seejärel tõmbas üks röövlitest välja relva ning Canetti hakkas peitu jooksma. Põgeneda proovinud vabavõitleja sai pihta kahe kuuliga, millest üks maandus tema rinnus ning teine riivas tema kõhtu. Röövlid jõudsid näpata Canetti telefoni ning põgeneda enne, kui vabavõitleja vend kohale jõudis.

"Ta ütles mulle, et teda tulistati kaks korda," rääkis Guido Canetti. "Temaga oli siiski hästi. Üks kuul oli tulnud läbi jaki ja särgi ning jäänud rinda kinni. Ta on nüüd korras, tal oli oma päästeingel. Ta vedas, et kumbki keel ei tabanud tema organeid.

Haiglast pääses Canetti juba mõned tunnid hiljem välja. Politsei on juhtunu osas alustanud uurimist, kuid kedagi seni vahistatud pole.