"Kaks maadlejat hakkasid omavahel poksima," ütles Rannikmaa. "Ei olegi palju kommenteerida. Progress on silmaga näha. Ma ei ole küll kõige suurem spetsialist, aga sain aru, et jalgadetöö ja mõjusad põlvelöögid tõid talle võidu."

Vabavõitlustreener Matsi nõustus Rannikmaaga: "Minu meelest on ta kõvasti arenenud. Tal on olnud kaks väga erinevat vastast ja sellest ka matšide erinev kulg. Täna ei läinud võitlus kordagi maadluse peale - võib-olla ta tajus mingit riski, sest kui Baruto ise selja peale oleks jäänud, poleks tal sealt oma suuruse tõttu väga lihtne tagasi tulla, nagu ka Fujital. Aga taktikaliselt oli tal targem kasutada ära mitte ainult massi, vaid ka pikkust."

Matsi lisas: "Ta järgis oma mänguplaani hästi. Olin isegi positiivselt üllatunud. Oli näha, et ta oskas olla ise agressiivne, vastast köitesse nurka suruda ning seal aktiivne olla. See ilmselt tema ja nurgameeskonna plaan oligi. Võitjas polnud küsimust. Esimene raund oli küll suhteliselt aeglane ja sündmustevaene, kuid Baruto ründas ja tabas siiski rohkem. Teises raundis domineeris esimesed poolteist minutit vastane, viimased kolm ja pool minutit Baruto - võit oli väga ülekaalukas."