"Luban, et õhtu tuleb kindlasti väga huvitav. Väga lahe, et selline üritus siin lõpuks toimub!" räägib K-1 võitleja Makejev neli päeva enne üritust.

Päästeametis töötav Makejev on üks neljast mehest, kes asub ürituse nelja mehe K-1 turniiril võitlusse koos teise kohaliku Taur Guitori, taipoksimeistri Ott Remmeri ning lätlase Raimonds Kozlovskisega.

"Elan ise siin lähedal ning olen Rakvere kikkpoksi klubis Tugev Tahe juba neli aastat käinud," räägib 20-aastane Makejev, kelle esimene kokkupuude võitlusspordiga oli juba kolmandas klassis.

Eesti võitluspublikule on tegemist tuttava nimeg. Noormees on osalenud juba lähipiirkonna suurematel üritustel, sealhulgas King of Kingsil ja Nr. 1 Fight Show'l.

Turniiri poolfinaalis on Makejevi vastaseks tartlane Ott Remmer. Võidu puhul on lootus näha finaalis kahe kohaliku suurduelli, sest Taur Guitor on samuti Lääne-Virumaalt pärit. "Ott on tugev ja kogenud võitlja. Mul on paar mõtet, kuidas tema vastu saada, kuid ei hakka neid praegu avaldama. Kindlasti tahaksid paljud näha minu ja Tauri vahelist matši."

Lisaks nelja mehe turniirile astuvad Rakveres ringi ka Eesti ühed paremad amatöörpoksijad, eesotsas Eesti meistritiitlitega pärjatud Ivan Ptšelnikovi ning Andrei Hartšenkoga. Õhtu peamatšis tuleb ringi tuntud MMA-proff Alik Tseiko.