28-aastane Carvalho, kes kaotas Wardile tehnilise nokaudiga, kurtis matši järel, et tunneb ennast halvasti. Mees viidi Dublinis Beaumonti haiglasse, kus talle tehti ajuoperatsioon.

Portugallase meeskond Nobrega teatas teisipäeval kurva uudise, et arstidel ei õnnestunud mehe elu päästa. "Peame suure kurbusega teatama, et Joao Carvalho lahkus meie hulgast esmaspäeval kell 21.35 Beaumonti haiglas. Ta oli kriitilises seisus olnud viimased 48 tundi. Sügav kaastunne kõigile Carvalho lähedastele, oleme mõtetes teiega," seisis pressiavalduses.

Dublini võistluse korraldaja Katarzyna Michlic kinnitas, et Carvalhot kontrolliti laupäeval iga raundi järel ning matši lõppedes anti ta kohe arstide hoole alla. “Kui kohtunik kolmandas raundis matši lõpetas, vaadati ta üle. Carvalhol jooksis ninast kõvasti verd. Temalt küsiti, kas ta tunneb kuskil valu või peapööritust, ent ta vastas eitavalt, öeldes vaid, et on väga väsinud. Sel hetkel oli kõik korras, ta kõndis ja oli heas tujus. Kümme minutit hiljem kurtis ta tugevat peavalu. Peagi tundis ta iiveldust ja hakkas oksendama. Viis minutit hiljem, kui kiirabi teda juba haiglasse viis, oli tema seisund juba päris tõsine," rääkis Michlic ajalehele Mirror.