Soomlaste suurlootus Helenius on profikarjääri jooksul võitnud 16 matši ning püsib kaotuseta. Chisoral on kirjas 15 võitu ja kaotus Briti tiitlimatšis Tyson Furyle.  "Nad räägivad, et Helenius on Soomes suur kangelane, kuid lubage mul aus olla - Soomes ei ole just palju kangelasi," ülbitses Chisora näidistreeningu järel. "Seal, kust mina tulen, on Wayne Rooney, John Terry ning Andy Murray. Seal, kust mina tulen, tahavad kõik kangelaseks saada. Heleniusele esimese kaotuse andmine saab olema minu karjääri tipphetkeks. Löön ta nokauti!"

Lisaks lubas Chisora "kuuma õhtut", lausudes, et kavatseb ringis Heleniusega "armatseda".

Heleniuse vastus kodupubliku ees oli lihtne. "See oli ebameeldiv, mis sul viga on? Sa räägid liiga palju. Minust saab laupäeval uus Euroopa meister."

Poksi Kuulsuste halli kuuluva promootori Wilfried Sauerlandi arvates Chisora matšijärgsele pressikonverentsile ei jõua. "Chisoral on suur suu. Jutt on odav. Ma ei usu, et ta matšijärgsele pressikonverentsile jõuab. Robert on nokauti löönud kolm endist maailmameistrit. Kaks neist pressikonverentsile hiljem tulla ei suutnud. Olen kindel, et Robert laupäeval võidab."

Laupäeval Helsingis toimuval poksi suurüritusel kohtuvad lisaks kohalikule poksihiiglasele ka WBA valitsev raskekaalu maailmameister Aleksandr Povetkin, kes oma tiitlit Cedric Boswelli vastu kaitseb.
Samal teemal: Profipoksija Cedric Boswell: 3. detsembril algab Helsingis "külm sõda"

Delfi jälgib suurüritust koha pealt ning toob Helsingist uudised lugejateni operatiivselt.