Sellega on Tõnissaar lõpetanud oma hooaja ilma ühegi kaotuseta – möödunud aasta septembrikuus püüdis meie mees iirlasest vastase käelukuga kinni juba esimeses raundis ning novembris nokautis matši teises raundis Taani võitleja, kelle jaoks oli Tõnissaarelt saadud kaotus karjääri esimene.

„Kuna esimene mahaviimine tuli üsna lihtsalt, otsustasin kogu matši vältel sama mänguplaaniga jätkata – viisin vastase kohe raundi alguses üsna kiirelt maha ning asusin alistusi otsima. Saatsin teele omajagu tugevaid lööke ja tegin mitmeid alistusüritusi, aga vastane oli sitke. Kui ta lõpuks kindlasse kägistusvõttesse sain, kõlas matši lõpukell,“ kommenteerib Tõnissaar suurt võitu. „Kägistus oli väga kindlalt käes ning lõpetamisest oli puudu 3-4 sekundit."

Dagestanist pärit prantsuse võitleja Daguir Imavovi kontol oli enne Tõnissaarega kohtumist 9 võitu (1 alistus, 2 nokauti, 6 kohtunike otsust), 1 kaotus (alistus) ja 1 viik. Tema ainus kaotus oli saadud üsna karjääri alguses, 2013. aastal. Enne vabavõitluse juurde asumist tegeles Imavov poksiga, mida on selgelt näha ka tema võitlusstiilis.

Tõnissaarega olid võistlustel treeneritena kaasas Vallo Hannus ja Ronald Stimmer Tallinna spordiklubist 3D Treening.