Poksiõhtul saab kaasa elada seitsmele poksimatšile. Õhtu peastaariks on Eesti parim kergekeskkaalu profipoksija, Baltimaade profimeister Pavel Semjonov, kes karjääri jooksul võitnud 16 matši 22st. Seejuures võitis mees Balti meistrivöö möödunud suvel, alistades tiitlimatšis Mirkko Moisari. Seekord tuleb nende vahel tuline revanš, mis ei jäta ühtegi võitlusspordi huvilist külmaks. Sellest tuleb kindlasti üks aasta võimsam poksimatš.

Rock Cafe kujuneb täna tõeliseks poksi-ja rockiareeniks. Ring sai täna hommikul püsti ning selle paigutus on täpselt selline, et täna saavad on kõik pealtvaatajad parimad kohad - kohe ringi ääres!" on korraldaja Tõnis Grinkin rahul.

Suurmatši eel

Üheks Semjonovi uhkeimaks matšiks oli Soome profipoksija Timo Laine alistamine Lennusadama poksiüritusel, eelviimasel Xplosionil alistas Maardu poksistaar kahekordse Euroopa meistri Mariusz Biskupski.

Modelli ja profipoksijana töötav Timo Laine, kes hiljuti Eesti tipu Sergei Melissi Soomes peetud profipoksiüritusel alistas, tuleb Rock Cafe’sse püüdma 13. võitu kuue kaotuse kõrvale.

Amatöörmatšides astuvad vastamisi aga mehed, kes veerbuaris toimunud Eesti meistrivõistlustel kõige tulisemad lahingud pidasid. Nimelt kavatseb kahekordne Eesti varasem üliraskekaalu meister Mait Metsis võtta revanži valitsevalt meistrilt Ivan Ptšelnikovilt, kellele meistrivõistlustel napilt 1:2 kaotas.

Ringi astuvad ka Eesti teised parimad, sealhulgas olümpiakoondislased Kaupo Arro, Kirill Serikov ning Artur Zarva!

Mida tähendab Ameerika stiilis poksiüritus? See on hämar poksiring keset võimsaid kitarrikõlareid, fännide kaasaelamine Eesti parimatele amatöör- ja profipoksijatele kohe ringi ümber, sportlaste valugrimassid ja higipritsmed oma tõelises eheduses ning kõike seda „ilustab“ mõnusalt pikk kitarririff Eliot Nessilt.

Vaata galeriid kaalumiselt: