Esimeses raundis oli Oliveira kägistusvõttega lähedal ameeriklase alistamisele, aga lõpuks jäi võitja saatus kohtunike otsustada. Et brasiillane oli selgelt parem, eelistasid kõik kolm kohtunikku skooriga 30:26 Oliveirat.

36-aastane Ferguson võitis aastatel 2013-2019 UFC-s 12 kohtumist järjest. Preemiaks pidi ta 18. aprillil heitlema kergekaalu maailmameistri Habib Nurmagomedoviga, aga Venemaa täht ei saanud koroonakriisi tõttu Venemaalt lahkuda.

Asenduseks pakuti Fergusonile matši kaasmaalase Justin Gaethje'ga, kellele ta kaotas 9. mail tehnilise nokaudiga. Gaethje jäi oktoobris omakorda alla Nurmagomedovile.

Pärast Nurmagomedovi karjääri lõpetamist on kergekaalu meistrivöö vaba. Võimalik, et mõne aja pärast heitleb sellele just 31-aastane Oliveira, kes sai kaheksanda järjestikuse võidu.

23. jaanuaril peetakse matš Conor McGregori ja Dustin Poirier' vahel ning suure tõenäosusega kohtub Oliveira selle vastasseisu võitjaga.

UFC 246 peamatšis tegid kärbeskaallased Deiveson Figueiredo (Brasillia) ja Brandon Moreno (Mehhiko) viigi. Figueiredo oli paremas seisus, aga kolmandas raundis vastase kubeme pihta tehtud löögi tõttu võtsid kohtunikud talt ühe punkti ära. Maailmameistritiitli suutis Figueiredo siiski säilitada.