Nurmagomedov rääkis, et McGregoriga peetud matši eel olid tal tõsised terviseprobleemid. Praegu rääkis mees nendest enda sõnul ainult seetõttu, et tal õnnestus matš võita.

Nurmagomedovi sõnul oli tal raskusi võistluskaalu saavutamisega ning seetõttu võitles ta tõsiste krampidega. Lisaks oli ka tervis üldiselt halb.

“Mul olid krambid ja ma tundsin end väga halvasti. Kui ma oleksin kaotanud, siis ma ei räägiks sellest, kuna sellisel juhul oleksid need vabandused,“ teatas ta. “Matši eel magasin ma aga juba väga hästi. Kaalumise järel olid asjad juba paremad.“

Sellega Nurmagomedovi avameelitsemine ei lõppenud. Venemaa äss jõudis jutuga ka kevadel toimunud UFC meediapäevani, kus McGregor ründas bussi, kus istus ka tema. Kui seni on avalikult arutletud, et tegemist oli McGregori enda promotükiga, siis Nurmagomedovi sõnul oli kõik aga võitlussarja UFC poolt planeeritud.

“Minu teadmiste järgi oli kogu bussiintsident UFC poolt korraldatud. Ma ei saa neid avalikult süüdistada, kuid olen 70 protsenti kindel, et nemad tegid seda,“ teatas ta.

Nurmagomedovi sõnul oli kõik viimseni planeeritud, kuna suurel Barclays Centeri areenil leidis McGregor kiirelt õige bussi üles ja kohal oli ka PR-tiim, kes kõik sündmused videosse võttis.