Number One Fight Show'le omaselt astub õhtu peamatšis ringi Eesti parim ning rahvusvaheliselt hinnatuim võitlussportlane Maksim Vorovski, kes sarnaselt eelmistele kordadele peab taaskord oma headust tõestama tõeliselt hinnatud vastase vastu.

Kuid õhtu üheks suurimaks intriigiks on kindlasti teise kohaliku staari Mirkko Moisari lahing ning vastus küsimusele: kas Moisar suudab võtta revanši karmi nokaudi eest, mis ta eelmisel Number One Fight Show'l karmilt ringipõrandale saatis? Nimelt ongi Moisari vastaseks taaskord valgevenelane Maxim Spondarenko, kes Keilast pärit võitleja paljude šokiks juba avaraudis täpse paremhaagiga nokauteeris.

Vorovski, kes juba eeloleval laupäeval astub karjääris esmakordselt ringi maailma tuntuimas ning kõrgeima tasemega K-1 võitlussarjas "Glory", kohtub Tondiraba jäähallis türklase Ertugrul Bayrakiga.

25-aastase Bayrak'i näol on tegemist kuni 86-kilogrammiste World Fighting League'i maailmameistriga, kelle saavutusi on saanud jälgida võitlusspordisõbrad nii Eurospordist kui teistelt telekanalitelt.

Stiililt on seejuures Vorovski ja Bayrak suhteliselt sarnased. Mõlemad armastavad madalaid ja kiireid jalalööke ning teevad suurema töö kätega lähidistantsilt. Kuid kelle võim ja tehnika jääb lõplikult peale, seda näeb juba 18. novembril.

Ringi tuleb Eesti taipoksimeister

Lisaks Vorovskile ja Moisarile astuvad Tondiraba jäähalli säravate tulede keskel ringi Jan Beljajev, kes on alustanud karjääri kolme järjestikuse võiduga ning ürituse publikule tuttav Sergei Makejev.
Kui raskekaallane Beljajev kohtub Bulgaariast pärit ning seni samuti kaotuseta Vladislav Šedkoga, siis Makejevi vastane on pärit Venemaalt ning kaotanud üheksas matšis vaid korra. Ehk Makejevil, kel ette näidata 12 matšist viis võitu, tuleb karm võitlusõhtu.

Ringi astub ka Eesti valitsev taipoksimeister Ott Remmer, kes kohtub venelase Vitali Krutalevitšiga. Remmer toob ringi kaasa 23 kohtumist ja 16 võitu, vastane aga 7 matši ja kuus võitu.

Lisaks nimetatutele saab ringis näha ka eestlastele tuntud Hendrik Themasi, kes peab tõestama end seda enam, et eelmine matš samal üritusel lõppes tema jaoks kindla kaotusega, ning Vadim Pahomov, kes alistas eelmisel korral Soome ässa Jussi Santalahti ning astub nüüd vastamisi idanaabri Aleksandr Golovatševiga.