Õhtu suurimaks staariks on kindlasti MMA tõeline legend Jeff „The Snowman“ Monson. Karjääri jooksul tervelt 83 vabavõitlusmatši pidanud ameeriklane on endine Brasiilia jiu-jitsu maailmameister, kes osalenud kõigis ala tippliigades, kaasa arvatud UFC-s, PRIDE’is, Strikeforce’is ja mitmes teises. Monson on maitsnud ka profipoksija elu ning kuulunud erinevate maadlusalade USA koondisse, võites sealgi medaleid.

Monson astub Tallinnas vastamisi Inglismaal treeniva Andrei Manzologa, kes end spetsiaalselt selleks matšiks kõrgemasse ehk raskekaalu kaalukategooriasse kasvatab.

Õhtu peamatšiks on ainsa eestlasena MMA-tiitli eest võidelnud raskekaallase Denis Smoldarevi ning Prantsusmaalt pärit ülikogenud Chaban Ka’ vastasseis. Karjääri jooksul 11 matšist 10 võitnud Smoldarevi jaoks on tegemist kindlasti senise võitlustee ühe raskeima vastasseisuga, sest 8 matši võitnud ning 3 kaotanud Ka kuulub M-1 Global tiitli suurimate pretendentide hulka.

Kohalikest tippudest löövad kaasa veel ülipopulaarsed ning armastatud Eesti võitlejad, K-1 ja taipoksi spetsialist Markko Moisar ning MMA-äss Alik Tseiko, Eduard Kaminski ning tituleeritud võitlejad Dagestanist, Venemaalt, Angoolast, Valgevenest ja Lätist.

Neljandat korda aset leidev Estonian Fighting Networki ja spordiklubi Garanti korraldatav võitlusüritus on selleks korraks läbi teinud ka korraliku uuenduskuuri. „Lisaks võimsale võitluskaardile oleme panustanud brändi, loonud uue disaini ning võtame kasutusele parimad audio- ja videolahendused,“ lubavad korraldajad.

„Ringiteadustajaks oleme kohale palunud maailmatasemel mehe, kelle häält on eestlased kuulnud Eurospordi ja Boets TV kanalitelt – Aleksandr Zagorski! Järgnevate nädalate jooksul tutvustame huvilistele kõiki staarvõitlejaid, kes meie üritusel endale nime tegema hakkavad. Oleme ürituse sportliku tasemega äärmiselt rahul!“ lisavad korraldajad.