Portaal MMAJunkie on välja toonud neli põhjust, miks McGregori avaldust ei tasu liiga tõsiselt võtta.

1. Ta on seda varemgi teinud

Kolm aastat tagasi tegi McGregor sisuliselt sama käigu - kuu aega pärast ootamatut kaotust Nate Diazile teatas ta Twitteris, et on otsutanud noorelt karjääri lõpetada. Hiljem tuli välja, et ta läks tülli UFC presidendi Dana White'iga - White soovis, et McGregor osaleks rohkem promoüritustel, iirlane ei olnud enda sõnul aga trennide asemel suvalistes telesaadetes esinemisest huvitatud. Kaks kuud hiljem oli kõik taas korras ning McGregori ja Diazi kordusmatši aeg paigas.

2. Tegu võib olla lihtsalt läbirääkimistaktikaga

Nädal aega tagasi rääkis McGregor ühes Chicago baaris fännidele, et ta nõuab endale UFC osakuid, sest on aastate jooksul kompanii edusse väga palju panustanud ning UFC on tema isiku tõttu kõvasti kasu saanud. Ei saa välistada, et White keeldus taas (iirlane on seda varemgi nõudnud) ning lõpetamisteade oli McGregori reaktsioon.

3. Dana White'i reaktsioon on kummaline

McGregori esimese lõpetamisteate järel jäi White rahulikuks ning ütles kõigile, et paanikaks pole põhjust. Promotööl oli oma kindel koht ning iirlane ei täitnud lihtsalt oma kohustusi. Nüüd on White reageerinud aga veidralt, kiites McGregorit kõige tehtu eest taevani.

Võrreldes seda White'i vaid mõne kuu taguse reaktsiooniga 40-aastase Daniel Cormieri lõpetamisele, on see justkui öö ja päev: White oli Cormieri lõpetamisele selgelt vastu, aga nüüd, kui lõpetab 30-aastane McGregor, kes on UFC suurim "toode", jäi White väga rahulikuks. Ehk teab ta midagi, mida meie ei tea?

4. UFC vajab McGregorit, McGregor ei taha rahale ära öelda

Hoolimata UFC hiljuti ESPN-iga sõlmitud lepingust vajab MMA-sari endiselt oma superstaare ning McGregorist suuremat nime lihtsalt ei ole. Kuigi White näib justkui olevat 30-aastase superstaari lõpetamisega rahu teinud, hakkab ta niiehknaa ühel hetkel mõtlema sellele, kui palju raha võiksid tema matšid sisse tuua.

Rahast ei ütle ära ka McGregor. Võib ainult ette kujutada, kui suureks annab puhuda tema võimaliku kordusmatši Khabib Nurmagomedoviga või isegi kolmanda kohtumise Nate Diaziga.