Nurmsoo ja Reilsoni vastasseis kütab kirgi juba mitu kuud ette. Kõik sai alguse Reilsoni Delfi TV erisaates välja öeldud lausest, et Pärnust talle enam tugevaid vastaseid ei leidu. Nurmsoo haaras sõnasabast kinni ning kutsus Purustaja hüüdnime kandva Reilsoni välja.

"Sa ütled intervjuus, et sulle pole kodukandis piisavalt teravate
löökidega vastast, kes sulle pinget pakuks. Noh naljamees, selle poolest
ma tuntud olengi ehk oma teravate löökide poolest. Seda võivad kõik mu
vastased kinnitada. Sinust nooremana võitlesin juba Hong Kongis tiitli
peale ning tegin tais mitmeid fight'e. Sina võitled mingite tundmatutega
ja hakkad ennast kõige paremaks tituleerima," kirjutas Nurmsoo ühes oma Facebooki postituses.

Reilson võttis mõned päevad hiljem pakkumise vastu, öeldes Delfi vahendusel: "Iga mees vastutab oma sõnade eest. Samas tean, et väjakutse on sinu
teadmisel kirjutatud teise mehe poolt. Rõõmuga võtan su väljakutse vastu
ja mul on tegelikult kahju, et selle ärplemise taga pole sellist taset
nagu seal väidetakse. Matši reegliteks valin MMA."

Moisar on valmis asja ära korraldama suurel areenil ehk järgmisel Xplosionil. Ta arvab, et selline vastasseis tuleks ära lahendada võimalikest professionaalseimal moel ning mõlema mehe jaoks neutraalsel pinnal.

"Selline kahe mehe vahel pikalt kestev eelmäng kujundab matši ümber teatud loo, mida kajastatakse palju ja mille lõppvaatust soovivad fännid kindlasti näha. Teatud mõttes võiks siiski olla trash talk'iga ettevaatlik, sest ringis tuleb oma sõnade eest vastuseid anda. Teatud piire ületades võib see pigem poksija enda ja kogu ala mainele negatiivselt mõjuda," kommenteeris Moisar.

"Igale mehele see kindlasti ei sobi. Vaadake kasvõi Klitškod, kes on alati väga härrasmehelikult end üleval pidanud ja siiki suuri tegusid teinud."

Vastasseisu ennast hinnates, eriti arvestades, et matš toimub MMA reeglitega, peab Moisar kergeks favoriidiks Reilsonit. "Romet on kindlasti massiivsem ja füüsiliselt tugevam ning seetõttu võiks ta olla maasvõitlusel domineerivam," ütles ta.

Nurmsoo kohta teab Moisar vähe ning tema teada pole ta ammu võistelnud. "Seega võib see olla tema võitlusvalmiduse osas miinuseks. Tema plussiks on samas kiirus ja püstivõitluse oskus, sest mees on taipoksija taustaga," lisas Moisar.