Veel juunioride klassi kuuluv Kuusik pidi seekord võistlema endast kaks aastat vanematega. Kuueteistkümnendik finaalis alistas ta ipponiga aseri Vasif Sharbatli, kaheksandikfinaalis tuli pärast tasavägist heitlust alla vanduda slovakile Peter Zilkale, kes tänavu jõudnud poodiumile ka paaril täiskasvanute Euroopa karika etapil. Euroopa meistriks tuli grusiin Beka Kviniašvili, Kuusiku alistanud Zilka leppis viienda kohaga.

Teised kaks meie judokat Ants Pertelson (- 66kg) ja Klen Kristofer Kaljulaid (- 81kg) pidid kaotuse vastu võtma juba avaringis.

Kuusiku hooaeg võib lugeda kordaläinuks. Euroopa juunioride meistrivõistlustel tuli tartlasele seitsmes koht. Lahtistel Euroopa karika etappidel tuli neli poodiumikohta. Poolas esikoht ning Ungaris, Leedus ja Portugalis kolmas koht. Lisaks veel kaks viiendat kohta. Maailma edetabelis on Kuusik neljateistkümnes ja eurooplastest kaheksas. Kuigi EK etappide arvestuses oli ta eurooplastest parim, takistas tabelis kõrgemale tõusmist see, et eelmisel aastal ta sisuliselt ei saanud vigastuse tõttu võistelda (edetabelisse läheb arvesse kahe viimase hooaja parimad tulemused).