Astur ise käib tihti laagris Amsterdamis Vos Gymis, mistõttu ta Kwasiga tuttav pole. "Ta on mulle suhteliselt sarnane: pikk, kasutab distantsi, viskab hästi palju jalgu. Käed on tal head pikad, hoiab tempo kõrgel. Klassikaline Hollandi võitleja," iseloomustas Astur vastast.

"Usun, et võin teda üllatada oma poksitehnikaga. Aga pean panustama ka oma trumpidele - põlved ja käed. Olen valmis pikaks matšiks, isegi lisaraundiks. Suur nokaudimeister pole ma kunagi olnud. Lähen ikka oma asja tegema!"

Eile ööklubis Teater toimunud kaalumisel Astur vastasega pikalt lobisema ei hakanud. Mehed tundsid teineteist ära, aga kätt pihku ei visanud. "Noogutasime ainult," muigas Astur, kes tunneb end tänase õhtu eel siiski enesekindlalt.

Oktoobris tuli Astur Bratislavas peetud WAKO kikkpoksi Euroopa meistrivõistlustel hõbemedalile ning sai 14. jaanuaril tunnustatud ka Eesti Olümpiakomitee tiitlivõistluste medalistide vastuvõtul. "See oli väga äge tunnustus! Lahe, et mind sinna kutsuti," tänas Astur omalt poolt olümpiakomiteed vastu.

Viimase matši pidas Astur novembris Warrior Fight galal, saades seal lisaraundis punktivõidu Ukraina muay thai meistri Valentin Rõbalko üle. Lähikuudel võib Asturit võitlemas näha veel märtsis Rakveres Yakuza Fight üritusel ning kindlasti ka aprillis Tallinnas toimuval Eesti - Hiina maavõistlusel (13.04 Tondirabas Duel 3 Fight raames).