Nurgmagomedov vastas ühel konverentsil osaledes muu hulgas ka publiku küsimustele. Kui üks naisterahvas temalt nõu palus, kuidas õrnem sugu võitlusmaailmas jala ukse vahele saaks, ütles vabavõitleja: "Naistele on mul väga hea nõu: olge võitlejad kodus. Ja veel üks näpunäide: kogu aeg, tehke oma abikaasadele ots peale."

Võite ette kujutada, kuidas sellele väljaütlemisele Twitteris reageeriti. Üks Twitteri kasutajatest säutsus: "See on piinlik, ausalt. Ja hunnik debiilikuid naeravad. Daamid ja härrad, selline on UFC maailmameister!"

Teine Khabibi naisfänn lausus: "Njah... Ma ei usu, et ta mulle enam meeldib."

Nurmagomedovi varasem austaja Safiya: "Khabib on cancelled (tõlk: tühistatud).

Oktoobris võitlusringis iirlase Conor McGregori alistanud Nurmagomedov pole sugugi esimene, kes on teinud naisvõitlejate suunas vastuolulisi kommentaare. 2012. aastal sai samaga hakkama UFC kergkeskkaalu tšempion Georges St. Pierre, kes tunnistas, et tal on raske vaadata Ronda Rousey't võitlusringis, sest ta on "vana kooli mees".

"Mul on olnud raskusi tüdrukuid võitlemas vaadata. Ma pole naiste matše päriselt kunagi vaadanud," teatas St. Pierre.

Nurmagomedov pole oma tulevikuplaane veel avaldanud. UFC eelistaks, et Khabib võitleks järgmisena Tony Fergusoniga, kes on kergkaalu edetabelis maailmameistri järel teisel kohal McGregori ees. Dagestani võitleja ise tahaks jõudu proovida alistamatu poksija Floyd Mayweather juunioriga.

Hetkel viibib Nurmagomedov oma maailma turnee raames Austraalias.