McGregor (32) on Korsikal koos kihlatu Dee Devlini ja kahe lapsega puhkusel. Möödunud reedel vahistati iirlane kahtlustatuna seksuaalses rünnakus ja liputamises. Päev hiljem lasti aga mees vabaks.

New York Posti teatel viibis McGregor 6. septembri õhtul koos turvameestega ühes baaris, kui ta otsustas ühele naisele, kes oli parasjagu teel WC-sse, näidata enda suguelundit. Väidetavalt oli ohvri puhul tegu abielus naisega, kes oli koos mehega samuti Korsikale puhkama tulnud. "See šokeeris naist sügavalt," rääkis naisele lähedane isik meediale.

McGregorile pole hetkel ühtegi ametlikku süüdistust esitatud, kuid juhtumit uuritakse edasi.

McGregori mänedžer Audie Atter teatas möödunud nädalal briti ajakirjandusele, et tema klient eitab valesti käitumist. "Annan edasi selge hoiatuse: need, kes soovivad Conor McGregori kulul kõmu teha või raha nõuda, hoidku eemale!" vahendas mänedžeri sõnu Daily Mail.

Pärast süüdistuste ilmsiks tulekut langes McGregor sotsiaalmeedias kriitikarahe alla. Iirlane vastas ka Twitteris kahele inimesele, kuid need postitused on ta nüüdseks maha võtnud.

"Ma ei saa niimoodi edasi minna. Olen murest murtud," kirjutas iirlane ühele kritiseerijale.

"Räägid enesetapu ennetamisest, kuid siis alavääristad mind niimoodi internetis sellisel kohutaval ajal mu elus. Ma püüan jääda tugevaks enda laste ja lähedaste nimel, kes toetavad ja armastavad mind. Aitäh solvangute eest, silmakirjateener," vastas McGregor teisele inimesele.