Soome meedia teatel hukkus selles traagilises õnnetuses 18-aastane Tšetšeeniast pärit maadleja Said-Magomed Tasukhanov, kes oli vaatamata oma noorele eale tulnud juba viis korda Soome meistriks.

Kaks kuud tagasi sai Tasukhanov Soome kodakondsuse ning sel suvel treenis ta sünnimaal Tšetšeenias, et valmistuda esimesteks rahvusvahelisteks võistlusteks Soome lipu all. Õnnetuse hetkel reisis ta tagasi Soome.

Nimetatud õnnetuse puhul põrkasid Tartumaal Vorbuse külas kokku liinibuss ja sõiduauto Chrysler.

Esialgsetel andmetel keeras Chrysleri juht ristmikul vasakpööret tehes ette Tallinnast Tartu suunas liikunud reisibussile. Kokkupõrke tagajärjel said viga sõiduautos kaasa reisinud inimesed, neist üks oli alaealine laps.

Liinibussis oli õnnetuse hetkel 23 inimest, nad olid kõik turvarihmadega kinnitatud ning viga ei saanud. Politsei selgitas sündmuskohal, et mõlema masina juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja teatel olid noormehe vigastused kahjuks niivõrd rasked, et ta suri laupäeva õhtul haiglas.