JJ-Street organisatsiooni taipoksi klubi endine eestvedaja Arti Martin, kes praegu on üks klubi asutajaliikmetest sõnab, et Fight Clubi asemele uue klubi loomine oli ainult aja küsimus ja formaalsus.

„Fight Club on oma aja juba ära elanud meie taipoksi maastikul. Leegioni puhul saame rääkida suurepärastest treeningtingimustest Adir nimelise spordiklubi juures Tartu maanteel asuvas Valges Majas,“ sõnas Martin, kellega koostööd jätkavad ka Fight Clubi endised treenerid, ürituse Fight Nighti korraldaja Helen Raid ja uue generetsiooni üks andekaimaid taipoksijaid Filipp Vinograd. Mõlemad on koos Martiniga ka klubi asutaja liikmed.

„Treenerid on meil kogenud ning nii Helen, kui ka Filipp on teinud suurepärast tööd. Hetkeseisuga on meil kaks vägal kõval tasemel naisfighterit ning tulevastele suurematele võistlustele on meil plaan saata ka esimesed tugevad poisid. Spordiklubi Adir ruumides hakkab meie taipoksimaastikule tulema palju tugevaid fightereid, keda saame aja jooksul kindlasti näha Eestile kuulsust toomas ka välismaal,“ kommenteeris Martin.