Nagu kolmel eelneval korral juba tavaks saanud, võõrustavad meie võitlejad jällegi erinevaid vastaseid erinevatest maailma paikadest. Suureks uudiseks on vastased Venemaalt, aga ka Poolast, Ukrainast, Lätist ja mujalt. Meie poolelt toob seekordne õhtu taaskord kokku Eesti taipoksi paremiku, kus profimatšide line up’is saab näha Eestimaa tugevamaid poegasid:

Mirkko Moisar (Team Moisar) – 70 kg

Edvin-Erik Kibus (Excellence Gym) – 70 kg

Maxim Vorovski (First Fighting Club) – 85 kg

Kevin Renno (TTPK) – 76,2 kg

Markko Moisar (Team Moisar) – 60 kg

Kogu suurürituse toob Delfi TV otsepildi vahendusel ka koju kätte!

Õhtusse on esmakordselt planeeritud hõrgu maiuspalana ka Eesti esipoksija Kaupo Arro klassikalise profipoksi matš!

Lisaks on seekord antud võimalus teha suuremat tähelendu ka end igati tublist küljest näitavatel Eesti taipoksi tulevikutähtedel Taur Guitoril (Tugev Tahe), Saamuel Kadanikul (Viimsi Tigers Gym), Ott Remmeril (Tartu Taipoksiklubi) ning Eduard Kamenskil (Garant), kes asuvad jahtima 70 kg kehakaalus 4-mehe turniiri võidukarikat.

Eelnev üritus läks korraldajate sõnutsi üle ootuste hästi, sest oma tee spordihalli leidis pea 1400 külastajat. „Meil oli täismaja ja vahepeal tekkis probleem, kuhu inimesi istuma panna. Sellise hulga kodumaa publiku ees oli uhke võistelda ning poolehoidu rõõm nautida, efekt oli nagu oleks välismaal suurel areenil võistelnud – show oli kõva! Seekordse ürituse jaoks oleme juba ette planeerinud veelgi enam istekohti, et kõik meie fännid ja toetajad saaksid showd mõnusalt nautida“, meenutas korraldaja ja üritusel ka ise üles astuv Mirkko Moisar.

Võistlused toimuvad K1 reeglite järgi. „Sellised reeglid teevad võistlustest nauditavama ja elamusterohkema kõigist võistlusspordi aladest, sest ringis toimub pidev agressiivne tegevus, mida on lihtne ning vägagi huvitav jälgida ka spordialaga mitte sinapeal oleval publikul,“ selgitas Moisar.

Vaata eelmise ürituse parimaid hetki SIIT

Xplosion on Eesti ja lähiregiooni juhtivaid professionaalseid võitlusspordi üritusi, mis sai siiamaile toodud vaid tänu heale koostööle Suurbritannia XFS promootoritega. See on ühtlasi tunnustuseks meie kodumaa võistlejate kõrgele tasemele, mida hinnatakse ka väljaspool Eestis maailma juhtivate tegijate poolt. Võisteldakse K-1 reeglite järgi, kus võistlejad kannavad vaid hambakaitsmeid, kubemekaitsmeid ning poksikindaid. Lubatud on löögid rusikatega, jalgadega ning põlvega (1 löök korraga).