Võitlusõhtul, kus saab näha professionaalse kickboxingu ja poksi matše, astuvad üles parimad Viimsi Tigers gym sportlased: valitsev Eesti meister kicboxingus ja seni profiringis kaotuseta püsinud Maikel Astur, äsja võidukalt Taist naasnud Andi Uustalu ja Raul Esko, kes mõlemad nokauteerisid kuu aja eest Taimaal profivõistlustel oma vastased. Lisaks veel Tallinna meister poksis Romet Esko, Remy Alliksoo, Mairo Astur, Ilari Nuutinen, Karl Puudersell ja pausilt poksiringi naasev Sten Sakson.

Viimsi Tigers gym sportlaste vastu tulevad sportlased võitlusspordi klubidest: Garant, Wiru Treening, Team Moisar, Tartu Taipoksi Klubi ja teistest parimatest klubidest üle Eesti.

Tigers FIGHT 1 esimene kõrgtasemeline üritus toimub Black Box Studios Viimsis, mis on poksimatšide jaoks väga eriline ja ainulaadne koht, sest poksiareen ja lavad ehitatakse üles vaid üheks õhtuks, et pakkuda pealtvaatajatele unustamatu show. Programmi viib läbi Eesti suurim kontsertide ja show'de korraldaja Eventech. Lisaks tulistele poksimatšidele lahutavad meelt esinejad, seksikad tantsutüdrukud ja DJ Christian Saburo, kes mängib muusikat ka Weekend Festivalil.

Uksed avatakse kell 19.00, show algab kell 20.00. Black Box Studio mahutab vaid 500 pealtvaatajat, seega on pileteid müügil piiratud kogus ning kehtib põhimõte: kes ees, see mees!