Kolmele viimasele selles nimistus olevale matšile saab ka Olybeti ennustusportaalis panuseid teha, registreerides end promokoodiga XPLOSION.

Yassine Moutacim (BEL) vs Markko Moisar (EST)
K-1 reeglid, 3x3 min (+extra round)
-60 kg

"Minu vend on heas vormis ja väga tugev. Kuid belglane on hea Tai stiiliga vastane, kellelkogemusi rohkem. Ta on Belgia meister, Euroopa meister taipoksis, minu vend seevastu pole ühegi tiitliga pärjatud. Võib öelda, et belglane on selles paaris favoriit, aga selline see sport on. See on ka mu venna jaoks uus arenguetapp ja kogemus - saab väga hea ja tugeva vastasega võidelda."

Ernestas Dapkus (LTU) vs Rain Kärkinen (EST)
K-1 reeglid, 3x3 min (+extra round)
-78 kg

"Saab kindlasti põnev olema. Kärkinen on suurem. Leeduka jaoks on see kaalukategooria natuke kõrge, aga ta tuli siia kohale ja võitleb. Kärkinen on Tai stiiliga, rohkem üksikute ja tugevate löökide peale orienteeritud. Ernestas jällegi on selline vana hea poksija, kes kogub rohkem punkte, kätetöö on väga hea. Ei oska ennustada, kumb siin favoriit on."

Alik Tseiko (EST) vs Esteban Mendoza (FRA)
MMA reeglid, 3x5 min
-78 kg

"Alik on tugevama maadlustaustaga. Teine poiss on jällegi püsti tugevam. Kui Alik suudab oma gameplan'i juurde jääda ja vastase kohe põrandale ära lüüa, siis arvan, et tal on suuremad šansid. Kui matš peaks jääma püsti, usun, et prantslane teeb parema töö ning Alikul läheb päris raskeks, kuna tal pole nii head liikumist, ta on küllaltki raske jalaga."

Luke Whelan (UK) vs Edvin Erik Kibus (EST)
K-1 reeglid, 3x3 min (+extra round)
72,5 kg

"Väga huvitav matš. Mõlemad on väga head võitlejad, kes on olnud ka minu treeningpartnerid. Edvinil on väike pikkuse eelis ja arvan, et ta jalad on natuke tugevamad. Samas Whelanil on ülihea treener, kellel on kindlasti korralik gameplan valmis mõeldud edvini vastu. Ei oska siingi favoriiti välja tuua. Eelmisel korral, kui nad kohtusid, võitis Edvin punktidega."

PEAMATŠ: Dawid Kasperski (POL) vs Max Vorovski (EST)
K-1 reeglid, 3x3 min (+extra round)
-85 kg

"Tuleb väga äge lahing. Vorovski jaoks on kindlasti keeruline see, et vastane on vasakukäeline ja võitleb parem külg eespool, kuid arvan, et ta on sellega arvestanud ja tuleb hästi toime. Kumb on favoriit? Väga raske on praegu öelda. Dawidil on kogemust natuke rohkem, aga Maksim on kodupubliku ees väga tugev. Maksimi tundes usun, et ta võtab kodus selle matši ära."

Tondiraba jäähall avab uksed kell 19. Matšid algavad kell 20, õhtu peamatši algus on orienteeruvalt 23.