Xplosion Fight Series Estonia eesmärk on tuua kokku valdavalt Ida-Euroopa parimad võitlejad, et anda neile võimalus teostada end kõrgtasemel, pakkuda publikule enneolematuid vaatemänge ning ühtlasi tutvustada kohalikke talente Suurbritannia treeneritele ja promootoritele.

“Usun, et sellest võistlusest kujuneb Ida-Euroopa traditsionaalne ja suurim mõõduvõtt oma ala professionaalide vahel, kellest edukamatel on eelis pääseda veelgi suurematele turniiridele ja võistlustele mujal maailmas,” räägib Xplosion Fight Series Estonia peakorraldaja ja kahekordne baltimaade meister Mirkko Moisar.

"Xplosioni kuni 60kg kaalukategooria 4-mehe turniir on play-off stiilis, K-1 profireeglite järgi, kus teevad oma etteaste varasemal Xplosionil Eesti publikut hullutanud Jamie Whelan (UK), Minh Lee (FIN), Mantas Gelunas (LT) ja Eesti taipoksi täht Maksim Arik (EST),” annab ülevaate Mirkko Moisar, kes ise paraku Xplosionil võistlemise haiguse tõttu vahele jätab.

Vaata, mida Mirkko Moisar turniirist ning kogemustest Tais Delfile räägib:

Xplosioni superfightide eri kaalukategooriates astuvad ringis üles profivõitlejad Eestist, Valgevenest, Lätist ja Leedust. Õhtu naelaks on revanšimatš: Eesti meister taipoksis Markko Moisar (Mirkko Moisari noorem vend), kes naaseb Taist pikast ja raskest treeninglaagrist Eestisse 2.märtsil, asub võitlusse Valgevene meistri Denis Tselitsaga. Duell saab olema põnev ja pingeline, sest esimesel Xplosionil kaotusega leppinud Moisar seda teistkordselt ainuüksi oma fännide pärast teha ei kavatse. Seekord võistlevad ka klubi Garant esindajad Sokolovski Aleksandr, Rustam Gurbanov ja Vadim Pahhomov.

Aleksandr Sokolovski:

Vadim Pahhomov:

"Xplosion toimub 1000-le pealtvaatajale mõeldud Keila Tervisekeskuse spordisaalis viimast korda, sest järgmine kord on plaanis see läbi viia juba suuremas saalis Tallinnas. Inimeste huvi Xplosion Fight Series Estonia vastu kasvab kiiresti ka väljaspool Eestit - seda tahab Tallinnasse tulla filmima mainekas rahvusvaheline telekanal Extreme Sport," selgitab Katrin Siska.

Meeldetuletuseks: