Nurmagomedovi ja Gaethje kohtumise eel räägiti üsna häälekalt, et järgmisel aastal võib aset leida Nurmagomedovi ja Conor McGregori kordusmatš. Kaks kanget läksid vastamisi 2018. aasta lõpus ning toona võitis Venemaa äss neljanda raundi alistusvõttega.

McGregor peab järgmise matši 23. jaanuaril, kui ta läheb ringis vastamisi Dustin Poirieriga. Samad mehed kohtusid esmakordselt 2014. aastal. Toona võitis McGregor esimese raundi tehnilise nokaudiga. Nurmagomedov on ka ise varasemalt avalikult tunnistanud, et tema tulevaseks vastaseks saab mees, kes suudab järgmisena Poirieri alistada. Nurmagomedov kohtus ise Poirieriga eelmise aasta septembris. Venemaa äss võitis kolmanda raundi kägistusvõttega.

Kuigi Nurmagomedov teatas nüüd profikarjääri lõpetamisest, siis mitmel pool usutakse, et ta naaseb siiski ringi. Nimelt võib teda kannustada isa suur soov. Nimelt tahtis tema isa, et poeg jõuaks ringis skoorini, kus tal on kirjas 30 võitu ja 0 kaotust. Praegu on näitajateks veel 29 võitu ja 0 kaotust ehk praeguse seisuga oleks veel täpselt ruumi korduskohtumiseks McGregoriga. Ilmselgelt hakkab Nurmagomedovi leer ühel hetkel seda varianti kaaluma, kuna suure tõenäosusega saaks sellest Venemaa ässa suurim palgapäev.