Pärast vahejuhtumi avalikuks tulemist selgus, et McGregor ründas pubis istunud vanameest, sest ta ei soovinud sportlase kuulsat viskit Proper No Twelve proovida. "Ma ei taha seda s***a juua. Ma ei taha su jooki," vahendas allikas The Sun-ile vanahärra sõnu. Need laused ajasidki McGregoril kopsu üle maksa.

Selle peale teatas WBO keskkaalu Euroopa meister Luke Keeler Twitteris, et esitab McGregorile väljakutse. "Kahju on näha, et McGregor on nii madalale langenud. Ta käitus samamoodi ühe mu sõbraga paar aastat tagasi, aga kõnnib ikka tänaval ringi nagu gängster."

"Paneksin McGregori hea meelega paika, kui ta julgeks minuga poksiringi astuda," jätkas Keeler.

32-aastane poksija avaldas kohalikule meediale, et McGregor võttis pärast sotsiaalmeedia postitust temaga ühendust. "Ma ei taha sellest väga rääkida, aga ta polnud mu väljakutse üle õnnelik. Ta ei olnud üldse õnnelik. McGregor helistas mulle ja me rääkisime. Ütlesin talle, et mõtlen oma sõnu tõsiselt ja ta nõustus minuga poksima. See võib olla Conori puhul ka puhas jutt. Aeg näitab, kas ta julgeb seda teha."

Keeler jätkas sotsiaalmeedias vabavõitleja õrritamist. "McGregor nõustus telefonis karjudes matšiga, aga kahtlen, et see ikkagi toimub. See oleks tema jaoks kõige kiirem viis teenida iirlaste austus tagasi, aga loomulikult austus ja taktitunne McGregoril puudub. Raha eest seda osta ei saa."

Euroopa meistriks tulnud Keeler on karjääri jooksul pidanud 20 poksimatši, millest võitnud 17 (5 nokaudiga), kaotanud kaks ja viigistanud ühe. UFC vabavõitleja McGregor on poksiringis käinud korra, kui 2017. aastal toimunud matšis läks ta vastamisi Floyd Mayweather juunioriga, mille ameeriklane 10. raundi tehnilise nokaudiga võitis.