Kui eelmisel aastal nokauteeris Moisar oma vastase täismaja publiku ees poksiringis, siis seekord tuleb staarvõitleja tagasi "juurte juurde", kohtudes äärmiselt tugeva kreeklase Meletis Kakoumpavasiga K-1 reeglitega matšis.

Moisar pole jätkuvalt ringis mingi naljanumber - eestlasel on kirjas juba 102 profivõitu, neist 80 nokaudiga. Hiljuti kindlustas Moisar ka endale tiitlimatši, võideldes endale pääsu järgmisel aastal toimuvale Xplosion Fight Series MM-vööle.

Et tiitlimatšis võimalused head oleks, on vaja väga tugevat matši - seda kreeklane kahtlemata Number One Fight Show'l ka pakub. Kakoumpavasi puhul on tegemist endise ISO-sarja Euroopa ning FFC-sarja maailmameistriga. Tema profikarjääri seeria on muljetavaldav - 41 võitu, vaid 4 kaotust ja tervelt 26 vastast on lõpetanud ringipõrandal.

Kreeklasel on ka väike kasvueelis, olles viis sentimeetrit Moisarist pikem. Euroopa üks tuntumaid K-1 staare Kieran Keddle on juba nimetanud matši "kahe suure jõu kohtumiseks". Seda kuidas asjad kujunevad, näeb 26. novembril Tondiraba jäähallis toimuval Number One Fight Showl.

Õhtu peamatšis kohtub Maxim Vorovski neljakordse kikkpoksi maailmameistriga Cheick Sidibe'ga. OSTA PILET SIIT.