67-kiloste meeste turniiril osalevad Oskar Künnapuu, Henry Rohtla, Allan Volosatõh ja Rainer Valing. 77-kiloste meeste turniiril võistlevad Hendrik Themas, Roman Zõbin, Igor Kristjan Tuisk ja Rain Kärkkinen.

Endine kümnevõistleja Themas on tänavu pidanud neli matši, millest võitnud kolm. Aasta esimesed kaks matši võitis ta tehnilise nokaudiga.

Kui palju muutub valmistumine kergemaks, kui on teada, et vastased on Eestist?

Kohalikud fighter’id on küll mulle teada, olen mõnega võidelnud, treeningutel sparrinud ja kui pole, siis neid vähemalt võistlustules näinud. Kuid ei ütleks, et midagi kergem on. Kui minna mütsiga lööma, siis on läbikukkumine kerge tulema. Olen tähele pannud, et videosid võib palju õppida, aga iga konkreetse vastasega on erinev keemia kui tal teistega. Erinevad stiilid omavahel. Näiteks kui valmistusin Justin Dapi jaoks, nägin videost, et ta on kõva survega ja agressiivne, olin selleks valmis. Reaalsuses olin ikka mina selles rollis ja ta ainult taganes.

Algul pidi osalema ka Maikel Astur, kellele olete varem kaotanud. Kui palju see kergemaks teeb, et ta siiski ei osale? Kui suur üllatus oli talle kaotada?

Kui meil matš oli, siis võistlusmomendis on asju, millele tähelepanu ei osanud pöörata. Üllatus oli siis, kui hiljem videot nägin. Kellel on huvi, saab selle mu Youtube’i kanalilt järele vaadata.

Kuidas te võrdleks oma stiili algusmatšides ja praegu?

Põhielemendid on samad, füüsis ja surve. Tänaseks olen kogenum, mitmekülgsem ja tehnilisem. Peab veel arenema. Huvitav on see, et alguses ma ei kartnud kedagi ega midagi. Ma ei osanudki karta. See on väga oluline võitleja juures. Kahjuks või õnneks enam niimoodi pea ees kuhugi sisse ei hüppa. Oluline on sealjuures muidugi see, et vastased on järjest tugevamaks läinud. Näiteks King of Kingsi maailmameister Daniel Forsberg (85 kg) ning tiitlipretendendid Constantino Nanga (77 kg) ja Raimonds Aukštikalnis (85 kg).

Kuivõrd kahju on sellest, et populaarset võitlusspordiüritust King of Kings tänavu vist Eestis ei toimugi?

Kolm järjestikust aastat vist toimus siin. Kui sel aastal ei tule, pole midagi teha. Ehk tulevikus tuleb taas.