Üks intrigeerivamaid hetki oli kindlasti Hendrik Themase ja kolm aastat ringist eemal olnud Edvin Erik Kibuse vastasseis.

Mõlemad mehed on 29-aastased, kuid pisut erineva kogemustepagasiga. Endine kümnevõistleja Themas tegi profidebüüdi 2015. aasta märtsis just Number One Fight Show'l ning on tänaseks pidanud 23 K1 reeglitega matši, millest 13 on võitnud ja 10 kaotanud.

Kibus kuulus mõned aastat tagasi veel Euroopa tippvõitlejate sekka (Eesti ja Baltimaade meister taipoksis, Euroopa meister kikkpoksis 2009), kelle ringikogemuste pagasile oli vähestel kaasmaalastel midagi võrdluseks vastu panna. Kolmeaastase pausi jooksul käis Kibus tihti kommentaatoriks erinevatel võitlusspordiüritustel ning hiljuti võttis meedias teravalt sõna Kevin Renno korraldatud The League kaheksa mehe turniiri kohtunike taseme teemal.

Eesti üks populaarsemaid võitlejaid, kogenud Mirkko Moisar läks sel korral vastamisi südikalt karjääri alustanud armeenlase Zhora Akopjaniga. Mees on 11 matšis pidanud vastase paremust tunnistama vaid korra.

Tulemused:

Kibuse ja Themase paaris jäi peale Kibus, kes sai punktidega 2:1 võidu. Moisar pidi tunnistama sedapuhku armeenlase Akopjani paremust ja seda samuti punktidega.

Tehnilise nokaudi sai kirja Maikel Astur, kes purustas poolaka Rafael Kaminskij põlve, mille tõttu Kaminskij ei suutnud enam kohtumist jätkata.

Enim kõneainet pakkus aga matš Maksim Vorovski ja marokolase Samir Boukhidousi vahel. Nimelt otsustas Boukhidous keset kohtumist ringist välja tormata, mistõttu lõppes kohtumine enneaegselt ja võit läks Vorovskile. Delfi andmetel oli marokolase käitumise põhjuseks solvumine kohtuniku peale, kes Boukhidousi arvates hakkas talle liiga vara nokaudisekundeid lugema.

Video Boukhidousi ja Vorovski matšist, kus marokolane otsustas enne lõppu ootamatult ringist lahkuda!


Kõik matšid: