Üks intrigeerivamaid võitluspaare on kindlasti Hendrik Themase ja kolm aastat ringist eemal olnud Edvin Erik Kibuse vastasseis.

Mõlemad mehed on 29-aastased, kuid pisut erineva kogemustepagasiga. Endine kümnevõistleja Themas tegi profidebüüdi 2015. aasta märtsis just Number One Fight Show'l ning on tänaseks pidanud 23 K1 reeglitega matši, millest 13 on võitnud ja 10 kaotanud.

Kibus kuulus mõned aastat tagasi veel Euroopa tippvõitlejate sekka (Eesti ja Baltimaade meister taipoksis, Euroopa meister kikkpoksis 2009), kelle ringikogemuste pagasile oli vähestel kaasmaalastel midagi võrdluseks vastu panna. Kolmeaastase pausi jooksul käis Kibus tihti kommentaatoriks erinevatel võitlusspordiüritustel ning hiljuti võttis meedias teravalt sõna Kevin Renno korraldatud The League kaheksa mehe turniiri kohtunike taseme teemal.

Miks otsustas Kibus pärast kaalumist toimunud staredown'il (tavaliselt pannakse rusikad vastamisi) endal käed selja taha siduda? Kuula vastust videost!


Eesti üks populaarsemaid võitlejaid, kogenud Mirkko Moisar läheb sel korral vastamisi südikalt karjääri alustanud armeenlase Zhora Akopjaniga. Mees on 11 matšis pidanud vastase paremust tunnistama vaid korra. Kogemuse eelis on selgelt Moisaril, kes astub ringi juba 118. korda, olles olnud võidukas 93 lahingus.

Euroopa meistrivõistluste hõbedamees Maikel Astur peab end tõestama 28-aastase Valgevene meistri Pavel Pravašinski vastu. Mehel on kirjas 14 võitu ning vaid kolm kaotust.

Number One'i publiku ees alati särava esituse teinud hiiglase Jan Beljajevi vastaseks on eakaaslane Fedor Koltun, kes alustanud profikarjääri 10 võidu ja kahe kaotusega. Kokku on seega Eesti esivõitlejate vastastel kamba peale 69 võitu ning vaid 10 kaotust, mis annab aimu, et midagi kergelt ei tule ning laupäeval tuleb kõik endast välja panna.
Kõik matšid: