„Me teeme kolmanda ka veel Filipauga!“ hüüdis Astur lõpetuseks.

"See võit tähendas mulle tohutult palju, kuna see oli mu karjääri esimene kordusmatš elus ning Filipau on väga kogenud ja kaval võitleja, kes on taipoksi amatööride maailmameister," rääkis Astur matšijärgsel päeval Delfile.

"Olen väga õnnelik, et suutsin ringis realiseerida asju, mida oleme trennis harjutanud ja lõpuks hakkasid need vilja kandma. Olen kogu aeg teadnud, et suudan oma stiiliga paljudele probleeme tekitada, aga alati on midagi puudu jäänud. Seekord karjääri ühes tähtsaimas matšis suutsin teha elu parima esituse. Lisaks oli see ideaalne võimalus näha oma arengut võrreldes eelmise aastaga."

Kuivõrd eelmise aasta valus kaotus Asturil matši eel või ajal meeles mõlkus? "Eelmisel aastal saadud kaotus mõlkus mul meeles ning isegi mõni minut enne ringi sisenemist meenus mulle, kuidas Filipau mind täpselt aasta tagasi ühe minutiga nokauti lõi. Sisendasin endale, et kõige halvem stsenaarium juhtus juba eelmisel aastal ära ning kui ma tunnen ennast vabalt, siis on mul võimalik sellest matšist ainult võita."


Ott Remmer pidi nelja mehe turniiri poolfinaalis tunnistama poolaka Damian Piskorzi 0:3 paremust. "Ärkasin alles kolmandas raundis," ütles Remmer, kes viimases raundis poolaka pikali lõi, vahendab portaal GoodFight.ee.

Sergei Makejev alistas tasavägises matšis 2:1 Hollandit esindava Don-Jelayo Soemotiko. Finaalis pidi ta aga tunnistama Piskorzi paremust.

4-raundilises poksimatšis (-72,5 kg) alistas Deniss Kormilin kohtunike ühehäälse otsusega ukrainlase Valentin Zbožeki (5-7-1), kes on nüüd kaotanud kuus matši järjest.

Jan Beljajevi K1 reeglitega matš (+91 kg) Lukasz Szmajdaga läks lisaraundini. Kommentaator Edvin Erik Kibus ja internetiülekannet vaadanud poolakad arvasid, et poolakas oli pisut aktiivsem, kuid 3:0 võit anti Janile.

Hendrik Themas (-79 kg) pommitas valgevenelase Aleksandr Sviridi säärt nii palju, et kohtunik lõpetas matši teises raundis. Themas viskas seepeale võidusalto.

Roman Zõbin (-81 kg) sai kindla 3:0 võidu soomlase Jussi Pirttikangase üle. MMA matšis (-80 kg) võttis Dmitri Ivanov võidu venelase Igor Buidovitši üle. Ta viis vastase poolteist minutit enne avaraundi lõppu maha ja tagus teda raundi lõpuni kätega. Teise raundi alguses kordus sama: venelane maha ja minut tagumist, kuni matš lõpetati. Venelase nina oli verine ja ta jäi veel tükiks ajaks istuma. Ivanov, kes paistis ka palju kogukam, käis uurimas, kas kõik on korras ja palus plaksutada vastasele, kes viimasel hetkel asendas loobunud võitlejat.