Hokiareenil toimunud võistlusõhtul oli kokku kavas 10 matši. Nende seas ka üks naiste duell. Peamatšis lendas kõvasti verd, kui endine MMA-võitleja Arnold Adams tümitas varasemalt UFC võitlussarjas kaasa löönud D.J. Lindermani.
D.J. Linderman (vasakul) vs Arnold Adams.

Kõige kiirema nokaudiga sai hakkama Sam Shewmaker, kellel kulus üliraskekaalus Eric Prindle'i põrandale saatmiseks kõigest üks löök ja 18 sekundit.

“Ma ei oleks kunagi osanud unistada, et selline asi saab olema legaalne,“ sõnas Shewmaker Daily Mailile. “Olen osalenud mitmetel illegaalsetel kinnasteta rusikavõitlustel.“

Ainsas naiste matšis alistas austraallanna Bec Rawlings teise raundi tehnilise nokaudiga Alma Garcia. “Tabamust saades oli tunne sama nagu MMA-s. Ise lüües oli tunne veidike teistsugune.“
Alma Garcia (vasakul) vs Bec Rawlings.

Õhtu kõige vaatemängulisemaks kujunes Tony Lopeze ja Joey Beltrani duell. Viis raundi kestnud heitlusest väljus võitjana Beltran.

Poksi Kuulsuste Halli teatel peeti viimati teadaolevalt USA-s kinnasteta poksimatš 1889. aasta 8. juulil, kui John L. Sullivan alistas 75 raundi kestnud duellis Jake Kilraini. Toonane matš oli aga mitteametlik.