Bändi viimase loo ajal võtavad esimesed võitlejad publikust tihedalt ääristatud improviseeritud poksiringis koha sisse, ainsaks piirdeks nende ja kaasaelajate vahel "Bad Blood" särkidega turvamehed, kõige turskemad kujud ruumis. Sõu lükkavad käima korvpallitreener Marko Keilast ja tema väljakutse Facebookis vastu võtnud Mattias Tallinnast.

Sama nädala teisipäeval rääkis Marko, kes poksiringis on varem viibinud teadustajana, "Radari" saates, et on elu jooksul paaril korral kaklusesse sattunud: "Kooli ajal oli üks kaklus, kus ma üldse ei võitnud, kuigi läksin sama enesekindlalt peale. Ja ülejäänud kaklustest ma ei räägiks. Tehnikat mul ei ole, aga jõudu peaks jaguma."

Bad Blood ürituse Facebooki lehel sai ennustada, kumb meestest võidab. Õigesti vastanute vahel pidi loosi minema 10 shot'i ehk pisikest napsu. "Arvan, et Marko võidab juba paljalt võhma pealt," ennustab üks huvilistest. Pealtvaatajatele on juba esimese raundi järel selge, et kui sel võistlusel punkte loetaks, võidaks korvpallitreener kohtunike ühehäälse otsusega. Plahvatuslikud liigutused ühe minuti jooksul ja seejärel 30 sekundit puhkust näivad tema põhialaga hästi kokku sobivat. Mattiasel lüüakse juba esimese minutiga supp lahti, kuid pikali ta ei kuku. Reeglid näevad ette, et võidumees on vaid see, kes vastase viie üheminutilise raundi jooksul nokauti suudab lüüa. Või kuni keegi loobumisvõidu annab.
Korvpallitreener Marko tümitamas oma vastast Mattiast.

Kuid Mattias seisab kindlalt nagu kalju. Nokaudi tõenäosust vähendab ka Marko väsimus. Enamus padruneid sai mõlemal mehel suurest ärevusest ja tõestamisvajadusest juba avaraundis ära raisatud. Lõpptulemus: viik mis viik. Tasuta napsud jäävad majale. Sama stsenaarium kordub ka kahes järgmises matšis. Ühe võitleja ülekaal paistab justkui silma, aga maaühendust kellelgi ei teki.

Esimest enneaegselt lõpetatud võitlust näeb verejanuline publik alles neljandas matšis, milles selgelt maskuliinsem Sergei on üle pikemast, kuid kiitsakamast Matteusest, kes demonstreeris oma oskusi mõned päevad varem oma elutoas "Radari" saatejuhi Robert Kõrvitsa peal. Rahva suureks pettumuseks ei ole aga seegi puhtakujuline nokaut. Ringikohtunikuks kehastunud Eesti üks tuntumaid ja turskemaid ööklubide väljaviskajaid lihtsalt otsustas, et Matteus, kes küll igas raundis korduvalt kätega maad puudutas, kuid siis jälle, kraptsi, püsti hüppas, pole võimeline viimased 30 sekundit enam Sergei hoope taluma. "Oli see siis nokaut või mitte?" näisid inimesed hämmelduses olevat.
Sergei ja Matteus

Paari taolist kohtuniku sekkumisel välja kuulutatud tehnilist nokauti näevad Factory külastajad õhtu jooksul veel. Vähemalt kahes matšis selgub võitja loobumise teel - kes koputab kindaga kolm korda vastu ringi põrandat, kes lahkub pärast neljandat raundi lihtsalt saalist.

Teiste seas käivad ringist läbi tuntud spordiklubi personaaltreener, endine noorteklassi käsipallur, paar maakondlikel poksi meistrivõistlustel osalenud venda, samuti ka end Solarise kaubanduskeskusesse lukustamisega ja selle filmimisega kuulsaks saanud noormees, kes kohtu all olnud muude pättustegagi. Tema jaoks jäi Mirkko Moisar uudse võitlussarja loomisega muidugi tsipa hiljaks. Oleks ta juba kaks aastat tagasi saanud end ööklubis sadade silmapaaride ees legaalselt välja elada, poleks tal tekkinud vajadust muude sekelduste järele. Nüüd loodetavasti leidis ta oma koha ning treenib juba usinasti järgmiseks Bad Bloodiks.

Kokku kestab üritus napilt alla kolme tunni. Nagu üks keskmise pikkusega kinofilm. Baaripidaja jaoks ilmselt mitte kõige meeldivam asjade kulg, aga publikule täpselt paras annus adrenaliini.