Saaremäe kirjeldas Delfile oma emotsioone, kui leedukas Renatas Buskus tema kägistuse tulemusena käega kolm korda vastu põrandat lõi: "See on imeline tunne. Sul tuleb nälg ja sa tahad matši lõpetama minna, aga samas pead olema tark ja mitte lollusi tegema. Ma olen väga rahul, eriti just lõpptulemusega. Lootsin küll natuke agressiivsemalt liikuda, aga kuna pole aasta aega võistelnud, tuli ärevus sisse ning ei saanud kohe õiget rütmi kätte. Mida aeg edasi, seda mugavamalt ennast tundsin. Arvan, et see võit avab uusi uksi ja järjest paremad võitlejad tahavad minu vastu võistelda. Arvan, et see oli mu karjäärile hea algus."


Õhtu esimeses matšis pakkus Saku suurhalli publikule häid emotsioone Hutrov, kes oli kolmes raundis selgelt parem Mantas Selvenisest. Leedukas püüdis korduvalt maas roomates Hutrovit jalgadega lõksu püüda, kuid Ott Tõnissaare juhendatav hoidis targalt distantsi ning jälgis oma mänguplaani.

"Kuigi poks on minu jaoks füüsiliselt kõige raskem, sest mul on raske lõdvestuda, siis teadsin, et ta on maas väga hea ning ei hakanud täna maadlusele aega raiskama," rääkis Hutrov. "Võtsin püstivõitluses kõik punktid ära, mis sain. Mängisin rahulikku ja aeglast mängu, vaatasin, mis ta teeb, torkisin vahele, kui sain, ja tõin võidu kindlalt koju. Teadsin juba esimese raundi järel, et võit on minu."

"Ta üritas pidevalt ühte mu jalga lukuga eraldada, aga teadsin, et kui raskuse teisele jalale panen, saan temast vabaks ja nii ka tegin. Tegelikult ei tulnud võit nii kergelt, kui pealtnäha paistis. Need löögid, mis ta kaitsesse lõi, olid tugevad ja tulid läbi pea. Aga tunne on väga hea. Tahaks juba järgmist matši. Nälg on väga suur. Olen kõvasti trenni teinud ja hetkel tippvormis."

Hutrov ei teadnud veel, millal ta järgmise matši peab, kuid avaldas lootust, et ehk on põhjanaabrite juures mõni võistlus tulemas.