Mayweather ja McGregor kohtusid mullu augustis poksiringis ning toona teenis Mayweather kümnenda raundi tehnilise nokaudiga võidu. Matši järel kuulutas Mayweather oma karjääri lõppenuks ja seda juba kolmandat korda.

“Profispordist eemal olemine on olnud tore. Kõik aga teavad, et pensionile minek ei ole minu juhul kunagi lõplik. Ma lähen pensionile ja tulen seejärel tagasi. Kas on võimalik, et naasen uuesti ringi? Jah, see on võimalik. Kui ma seda aga teen, siis tulen juba MMA-ringi,“ rääkis Mayweather.

“Rääkisin oma tiimiga. Al Haymon (Mayweatheri isiklik nõuandja) ütles esialgu ei, kuid ma rääkisin ka Showtime'i ja CBS'i telekanalitega. Kui saaksime ka UFC sarja bossi Dana White'iga kokku, siis võiks suurmatšist asja saada. Ma ei tea, kas teeksin ainult ühe matši. See matš võib toimuda Conor McGregoriga,“ teatas Mayweather.

41-aastase ameeriklase sõnul võib tema MMA-karjäär kujuneda ka pikemaks. “Võin teha lepingu ka mitme matši peale. Selleks peavad aga Showtime ja CBS oma nõusoleku andma,“ lisas ta.

Mayweather pidas profipoksijana 50 matši ning võitis need kõik.

Mayweatheri ja McGregori poksimatš tõi väidetavalt esimesele sisse 300 miljonit ja teisele 100 miljonit USA dollarit. Sarnase summa teenis ameeriklane ka 2015. aastal, kui ta alistas kergkeskkaalu kauaoodatud tiitlimatšis filipiinlase Manny Pacquiao.