Hõbeda võitsid nii juunioride raskekaalus Hugo Martin Liivaleht kui täiskasvanute koondis koosseisus Imre Pauklin, Alar Pauklin, Rene Lett, Gunnar Krivun, Madis Kostabi, Virko Vaiksaar ja Mikk Ilves.

Esimesel võistluspäeval võistelnud noortest olid pronksi väärilised Markus Kanter (juuniorite raskekaal), Hannes Sild (kadettide raskekaal) ja Hugo Martin Liivaleht (juunioride kata). Teisel võistluspäeval kogusid aga täiskasvanud koguni kuus pronksi - Alar Pauklin (-80kg), Madis Kostabi (+80kg), Jakob Haud (noored kergkaal) ja Carl-Christjan Bogoslovski (noored raskekaal), Tanel Kanter (+40a kergkaal), Margus Vahemäe (+40a raskekaal).

Võistluste peakorraldaja, Karateklubi Impact treeneri, Imre Pauklini sõnul võib võistlusi kokku võtta sõnaga “suurepärane”.

“Väga hea meel on ka selle üle, et Eesti võistluste korralduskvaliteedi üle oli välisosalejate tagasiside ülivõrdes hea,” sõnas Pauklin. “Oleme väikese riigina suutnud korda saata väga kõrgetasemelised võistlused, mis jäävad maamärgiks järgmistele korraldajatele”.