Peters kaitseb reedel Muay Thai Grand Prix (MTGP) kaalukategooria -66 kg maailmameistrivööd taipoksiveterani Deo Phetsangkhati vastu. See saab olema teine matš, kus ta peab oma tiitliomaniku staatust õigustama - 11. juunil tegi ta seda edukalt Londonis O2 Arenal toimunud Muay Thai Grand Prix sarja üritusel.

11. septembril kohtus Peters Londonis taipoksi elava legendi Saenchai Thaiga, kellele ta kaotas lõpuks vaid kohtunike häältega. Seetõttu usub inglane, et Phetsangkhat tema tiitlivööd ohustada ei tohiks.

"Ta on küll Taimaalt ja kogenud võitleja, aga ma ei usu, et ta midagi lauda paneb, millega ma harjunud pole. Minu tugevus - peale selle, et ma hea välja näen - on mu käed ja mängulisus. Ma naudin seda ala ja mulle meeldib lõbutseda. Talle kindlasti ka, aga see on minu tiitel ja ma kavatsen sellest kinni hoida!" teatas Peters.

"Olen juba pikalt unistanud siin võitlemisest. Oleme Mirkkoga (Mirkko Moisar, võitleja ja Xplosioni peakorraldaja - toim) juba mitu aastat sõbrad olnud. Tore on omalt poolt üritust toetada," jätkas ta.

Eestis on Peters juba kolmandat korda, varasemad külastused jäävad samuti 2016. aastasse. "Käisin siin suvel tantsufestivalil rannas ja teist korda oma treeneri poissmeestepeol. Ma ei joonud, aga pidutsesin küll kõvasti ja mul oli väga lõbus," rääkis ta.

Phetsangkhati ja Petersi matš saab toimuma Full Muay Thai reeglite järgi, mis tähendab 5x3-minutilist raundi ning lubatud on löögid ruiskate, küünarnukkide, jalgade ja põlvedega. Matši teeb kindlasti vaatemänguliseks ka see, et see toimub täielikult traditsiooniliste taipoksi reeglite ja kommete järgi, kus näiteks matši eel esitavad võistlejad traditsionaalse Wai Khru palverituaali.

Vaata pikemat intervjuud Charlie Petersiga videost!