Chisora arvates otsustasid kohtunikud tulemuse valesti ning Helenius võitis, kuna võitles kodus. "Helenius ei tundu hetkel mehena, kes oleks matši võitnud. Ta ei ole rõõmus. Ta teab tõde! Aga see pole tema süü, vaid kohtunike süü," oli Chisora pettunud. "Soovin Heleniusele parimat, aga teate mida? Tahan kordusmatši! Aga seekord neutraalsel pinnal. Mitte siin ega Londonis, vaid kuskil mujal. Tõin võitluse temani ja mind rööviti! Enamus teist teavad seda."

"Ma olen seda ka varem öelnud - see mees ei suuda mind võita," jätkas Chisora enesekindlalt. "Võtsin vastu kõik tema löögid. Esimene raund sai ta must jagu, aga olin alles soojenemas. Pärast seda kontrollisin võitlust. Tahan kordusmatši."

EBU reeglite kohaselt saaks Chisora kordusmatši pärast seda, kui Helenius on tiitlit ukrainlase Alexander Dimitrenko vastu kaitsnud. Heleniuse matš Dimitrenkoga peab toimuma 120 päeva jooksul.

"Unustage Dimitrenko. Teeme seda eraldi. Rahas pole küsimus. Mul on rahaga sõpru," oli Chisora vastus EBU reeglite selgitamise kohta.