12 raundi kestnud matšis võitis Helenius Chisora kohtunike häältega 115:113, 113:115, 115:113. Kui esimene raund tuli soomlasele kindlalt, siis edasise matši käigus tuli nii mõnigi kord tunnistada Chisora paremust.

Viimane raund kuulus soomlasele jällegi kindlalt ning tõi kokkuvõttes soovitud tiitli. Soomlase enda sõnul sai tema parem käsi esimeses raundis viga, mistõttu edasine matš nii tasavägine oligi. "Esimeses raundis tegin käele haiget. Oleksin matši lõpetanud, kuid haige käega sellist meest pikali ei löö." lausus Helenius.

Chisora jaoks oli kohtunike otsus vastuvõetamatu. "Me kõik teame, et mina võitsin selle matši. Ma nõuan kordusmatši! Lubasin teile näidata, mida tahtsite ja tegin seda! Olen valmis ükskõik kus ja millal kordusmatšiks. See oli täielik röövimine," oli Chisora pahane.

"Sellised otsused teevad poksile haiget. MMA hakkab poksist mööda minema ning seni, kuni matšide lõpud selliste tulemustega lõpevad, on poks hädaohus," lisas Chisora treener.

„Alguses oli emotsioon võimas. Kodupubliku ees oli võrratu fiiling. Täishalli ees kell 12 öösel võistelda. Aga tundus, et poiss oli unine. Briti jaoks oli aeg sobivam, neil kell varem,“ rääkis Kade Delfile koheselt peale matši.

„Ei olnud rahul sellega, et ta laskis vastase ligi ning ei hoidnud distantsi. Kus jalgade töö on? Liiga palju otsest liikumist ja vähe loovust. Masinlik välk, kuid Robert on loov poksija,“ kirjeldas Kade. „Ma ei arvanud, et vastane nii kõva peaga. Väga tasavägine matš. Oleks võinud ka teistpidi anda.“

„Väga hea matš oleks Povetkin Chisora vastu. Mida suudaks Povetkin? Seda meest pole ju keegi pikali löönud!“