Solis kukkus Klitško vastu esimeses ringis, kui ei suutnud korralikult jalgu paika saada. Ukrainlane sai Solisile küll vasaku käega väikse obaduse anda, kuid sellise löögi järel profipksis ei kuku keegi. Klitško võitis tehnilise nokaudiga.

"Hayemaker" kirjutas pärast matši twitteris: "Solis teadis kuidas Klitškot võita, kuid aastatepikkuse ülekaalulisuse tõttu ei suutnud ta seda teha."

"Kahjuks läheb Solis ajalukku, kui järjekordne paks jobu," lausus Haye: "Sellepärast sul ei tohigi olla liigset keharasva. Tervel 30-aastasel treenitud sportlasel ei tohiks liigesed ja sidemed ilma mingisuguse põhjuseta lihtsalt puruneda."

Pärast matši haiglasse toimetatud Solisil olidki purunenud vasaku põlve sidemed ning menisk.

Nüüd on Cologne areeni pressiesindaja tulnud välja ütlustega, et Solisile tekitas põlv ka varem probleeme, kuid mingil juhul ei soovitud matši ärajäämist: "Me teadsime probleemist. Ka tema mänedzer Jose Perez teadis sellest, kuid arvas, et korraliku treenimisega häda kaob."

"Ma ei usu, et on võimalik mingi muu lahendus, kui see, et Solis peab poksimisest väga pika pausi pidama, " lausus kuubalase promootor Ahmet Oener.