31-aastane McGregor andis intervjuu väljaandele Maxim.com, kus rääkis muuhulgast praegusest seisust UFC-s ning maailma pea peale pööranud koroonaviirusest.

UFC üheks oodatuimaks vastasseisuks on venelase Habib Nurmagomedovi ja ameeriklase Tony Fergusoni vaheline matš. Erinevatel põhjustel varasemalt juba neljal korral ära jäänud kohtumine peaks nüüd toimuma 18. aprillil. Kuigi koroonaviiruse tõttu on mitmed matšid juba edasi lükatud, siis UFC boss Dana White kinnitas alles täna, et Nurmagomedovi ja Fergusoni vahelist matši sama saatus ees ei oota.

Keda ennustab McGregor antud kohtumises võitjaks? "Loomulikult tuleb arvestada, mis hetkel maailmas toimumas on. Kõik peavad püsima terved ja suurtes gruppides ei tohi koguneda. Eks ole näha, mida Dana ja UFC otsustab. Saan öelda aga seda, et ma pole kunagi kaklusest loobunud ning see kehtib siiamaani."

McGregor tegi suure tagasituleku tippsporti tänavu jaanuaris, kui alistas kõigest 40 sekundiga ameeriklase Donald Cerrone. Kellega ootab ees järgmine matš? "Olen täielikult keskendunud spordile, mida armastan ning võitmisele, nagu ma jaanuaris 40 sekundiga Donaldi vastu tegin. Tänavune aasta tuleb minu jaoks võimas ning küll maailm näeb, et olen jätkuvalt parim võitleja UFC ajaloos."

"Minu karjääris on veel palju matše ees," jätkas McGregor. "Olen näljasem kui iial varem. Lõpetamine pole praegu minu mõtetes."