31-aastane vabavõitleja sai kurvast uudisest teada hetked enne USA-s otsesaate külastamist. "Ma ei suutnud enam edasi elada. Minu väike armas sõbralik tädi. See loll viirus. Mis on toimumas?"

Väljaande RTE teatel on Iirimaal laupäevase seisuga enam kui 100 koroonaviirusesse nakatunut. Esimene surm seoses ohtliku viirusega saabus Iirimaal kolmapäeval, kui haigusele kaotas elu vanem naisterahvas.

McGregor lisas sotsiaalmeedia vahendusel, et tal endal on intensiivsete treeningute tõttu suurem oht haigestuda. "On selge, et minu treeningute intensiivsust arvestades on minu immuunsüsteem proovile pandud. Sellises seisundis olen pidevalt saanud väikseid külmetusi. Praegu tunnen end siiski kuulikindlalt."

Täiendatud kell 21.46:

"Tahan selgeks teha, et nüüdseks on kinnitatud, et mu tädi polnud koroonaviiruse ohver," kirjutas McGregor. "Samal ajal, kui me tema matusteks valmistume, tean, et paljud teist peavad selle viirusega võitlema. Palun teil kõigil teha see lisapingutus, et olla oma sõpradele ja perekonnale stressirohkel ajal toeks."