Reedel toimusid meeste avalikud kaalumised ning nagu tihti profipoksile omane, läks laupäeval kohtuvate meeste vahel tõuklemiseks.

"Kaalumisel hakkas Chisora hüppama ja võttis Heleniusel näost kinni, mille peale Robert ta minema tõukas. Eks ole näha kas ta homme ringis ka millekski võimeline on," kirjeldas olukorda Delfile Eesti poksikoondise treener Ervin Kade. Pärast tõuklemist otsustas Chisora lahkuda ning ühisele poseerimisele ei tulnudki, põhjendades otsust: "Ma näitan sulle homme, mida näha tahad!"

Heleniuse jaoks on homsel matšil tiitlist tähtsamgi kodupubliku ees võita. "Iga tiitel on oluline, aga olulisem on kodus hästi poksida ja vastane nokauti lüüa," lausus poksimaailma tõusev täht. "Helsingis on alati olnud hea kodupubliku ees poksida, see tõstab fiilingut."

Ervin Kade arvates on Heleniusel targem homses matšis hoida senini edu toonud joont. "Poksida omal distantsil ja hoida head kaitset ning leida augud vastase kaitses. Nii on ta alistanud ka eksmaailmameistrid Samuel Peteri ja Lamon Brewsteri. Robert kavatseb poksida enda stiilis, kuid on vaadanud Chisora matšivideosid, ka teisi matše."

Suurest poksiõhtust laupäeval Helsingis saate ülevaate Delfi vahendusel, kes toimunut koha pealt vahendab!

Fotosid kaalumisest. Piltidel Aleksandr Povetkin, Cedric Boswell, Dereck Chisora ning Robert Helenius.