Rahvusvahelise Maadlusliidu kodulehekülje uudiste hulgas ei leidu endiselt ühtegi märget, et Akbari on saanud anaboolsete steroidide kasutamise eest eluaegse võistluskeelu ning Heiki Nabi kerkib seega kullavõitjaks.

Kogu teavitustöö juhtunu kohta jätab enam kui kentsaka mulje. Heiki Nabi kirjeldas Delfis, et sai kullavõidust teada üleeile hilisõhtul, kui sõber Eesti meedias uudist näinuna sõnumi saatis. Tema treener Henn Põlluste omakorda kuulis uudist järgmisel hommikul raadiost.

Eesti Päevaleht kirjutab, et tähtsa sõnumi ilmsikstuleku viis osutus pehmelt öeldes koomiliseks ka ametnike ringkondades.

"Teame ju kõik, et anonüümsetel netikommentaatoritel on ühiskonna arengus oluline roll. Üks selline maadlussõber avastas iraanlase rahvusvahelise maadlusföderatsiooni FILA dopinguga patustajate värskest nimekirjast. Jutt hakkas portaalis raskesport.ee vaikselt levima," selgitas Eesti maadlusliidu peasekretär Antti Lepik eile hommikupoolikul.

"Aga ametliku kinnituse saime alles kell 10.23, pärast seda, kui olime teinud ise rahvusvahelisse alaliitu järelepärimise. Siis paluti Heikil ka hõbemedal tagastada."