Tõsiselt ei võetud sportlase lühikest armulugu pisikese Hollywood-staari Hayden Panettierega. Suhe, mida mitmed pidasid reklaamitõmbeks, kestis ainult pooteist aastat. Ühe bulevardilehe küsimuse peale, kuidas ta endast 44 sentimeetrit pikema hiiglasega seksib, vastas Klitškost 14 aastat noorem Panettiere: „Seal kus on soov, leidub ka lahendus.“

Tõenäoliselt vaevab küsimus selle kohta, kas rusikakangelane üldse armastab naisi, tema fänne tõsiselt, sest kui lüüa Googlesse otsingusõna „Klitško“, tuleb automaatselt ühe vastusena ka sõna „homo“. Mis näitab, et paljud on otsinud materjali selle kohta, kas noorem ukraina poksijavendadest tunneb seksuaalset iha meeste vastu.

Nüüd võttis Vladimir Klitško ise sellel teemal sõna, öeldes ajalehele „Hamburger Abendblatt“: „Ma tean neid kuulujutte, kuid mind ajavad need lihtsalt naerma. Kuid inimesed peavad ju millestki rääkima. Minu suhe homoseksuaalidega on täiesti neutraalne. Seksuaalne orientatsioon on igaühe eraasi.” Samuti ei soovi poksija kaevata Googlet kohtusse: “Ma ei kuluta oma energiat asjade vastu võitlemisele, mis ei ole seda väärt,” teatas Saksamaal ülimalt populaarne Klitško.

Intervjuus ajalehele “TV Movie” rääkis poksiringi kuningas, et elus on olemas palju suuremat valu kui seda on füüsiline. Näiteks kui on armunud ja see armastus purustatakse, ütles Klitško.
Äsja muusikali “Rocky” esietendusel, ukrainlane on muide muusikali üks produtsentidest, tunnistas 1,98 meetrit pikk sportlane, et on armunud Rocky südamedaami Adriani. Muidugi ainult etenduse ajaks.