Haitil sündinud ja Kanadat esindav Stiverne alistas Vitali Klõtško poolt vabaks lastud WBC sarja tiitlimatšis Chris Arreola kuuenda raundi tehnilise nokaudiga.

Temast sai esimene mees pärast 2008. aastat, kes on võitnud profipoksi ühe viiest tähtsast tiitlist ja kelle nimi ei ole Klõtško. Siis sai sellega hakkama nigeerlane Samuel Peter, kes samuti pärast Vitali Klõtško vähem kui aasta pikkust lahkumist tiitli endale haaras.

Stiverne alistas Chris Arreola karjääri jooksul teist korda. Profitee jooksul 24 võitu kogunud haitilane kohtus kogenud Arreolaga möödunud aasta aprillis ja võitis siis kohtunike häältega. Vahepeal 13-kuulise pausi teinud ja Klõtško erruminekut oodanud Stiverne oli seekord aga kindlalt üle.

Stiverne'i jaoks oli tegemist 13. järjestikuse võiduga - mees pole kaotanud üle nelja aasta.

Täpsemalt on tegemist 35-aastase võitlejaga, kel pikkust 188-sentimeetrit. Enne Arreolaga kohtumistei teatud temast palju, nüüd on ta maailmameister ning peab peagi tiitlit kaitsma hakkama.

Stiverne'i peab järgmisena astuma ringis vastakuti seni võitmatu ameeriklase Deontay Wilderiga, kes karjääri jooksul võtnud 31 võitu, neist kõik nokaudiga ning ükski matš pole kestnud üle nelja raundi.

Alles seejärel saab WBC tiitli suunas sammu teha raskekaalu valitsev kuningas, WBO, IBO, IBF-i ning WBA maailmameister, Vitali vend Volodõmõr Klõtško.