Järgnevalt toome lugejateni viis poksimaailma kõige suurejoonelisemat raskekaalu esimese ringi nokauti.

1988. aasta - Mike Tyson vs. Michael Spinks
Spinks astus valitseva maailmameistri Tysoni vastu ühegi kaotuseta. Paljud uskusid, et endisel IBF maailmameistril on tõeline võimalus Tyson alistada. Matš kestis 91 sekundit. Ja üllatuslikult ei naasnud siis 27-aastane võitleja pärast seda matši enam kunagi poksiringi.
1962. aasta - Sonny Liston vs. Floyd Patterson
Patterson astus ringi maailmameistrina, kuid lahkus juba pärast esimest ringi vööta. Matš tugevama Listoni vastu kestis 2 minutit ja 5 sekundit. Patterson nõudis kohe ka korduskohtumist - ja pidi taas esimese raundi järel kaotuse vastu võtma.
1965. aasta - Muhammad Ali vs. Sonny Liston
Liston suutis tiitlist kinni hoida vaid kaks aastat. 1964. aastal kohtus ta noore, alles 19 võitu hankinud Cassius Clay´ga (Muhammad Ali). 6. raundi järel lõpetas Liston matši, kuna väidetavalt oli viga saanud õlale. See korraldajatele ei meeldinud ning aasta hiljem kohtusid mehed uuesti. Ali võitis esimeses raundis nokaudiga - kuid tegemist on poksi ajaloo ühe vastuolulisema kaotusega. Nagu videostki näha, ei tundu Ali löök piisavalt hävitav matši lõpetamiseks.
1989. aasta - Mike Tyson vs. Carl Williams
Williams oli poksimaailmas tõusev täht ning teenis võitudega välja tiitlimatši. Kahjuks tuli tiitli võitmiseks alistada Tyson. Williams oli selgelt suurem, kuid juba varasemalt hädas vastaste vasaku käega. Ja Tyson kasutas selle suurepäraselt ära...
1953. aasta - Rocky Marciano vs. Jersey Joe Walcott
Poksi ajaloo üheks võimsamaks võitlejaks peetud Marciano oli meeste eelmises kohtumises Walcottilt tiitli röövinud. Siis domineeris kohtumist Walcott, kuid kaotas matši lõpuks 13. raundi nokaudiga. Walcott nõudis ka koheselt kordusmatši ning lootis, et suudab tiitli tagasi võita. Seekord pidas mees vastu vaid 2 minutit ja 25 sekundit.