Pulev suudles Vegas Sports Daily reporterit pärast matši rumeenlase Bogdan Dinuga. Pulev võitis matši seitsmenda raundi nokaudiga.

„Ma palusin Kubrati käest intervjuud. Ta oli sellega nõus. Kui intervjuud alustasin, siis haaras ta minu näost ning suudles mind,“ kirjeldas reporter juhtunut.

„Olin šokeeritud ja tundsin häbi. See oli vastik ja alandav. Ma ei osanud sellele olukorrale reageerida. Ta haaras kahe käega ka minu tagumikust ja pigistas mõlema käega. Lõpuks jalutas ta lihtsalt minema ja naeris,“ meenutas reporter, keda teatakse ka nime all Jennifer SuShe.

Pulev asus naist suudlema pärast küsimust Tyson Fury kohta. Ravalo tahtis teada, kas Pulevi ja Fury matš oleks lähitulevikus võimalik.

Ravalo advokaadi Gloria Allredi sõnul oli Pulevi teguviis täiesti ootamatu ja lisaks ka seadusega vastuolus.

Pulev peab nüüd astuma California osariigi spordikomisjoni ette, kes võtab enda sõnul juhtunut väga tõsiselt. Nemad otsustavad seejärel, kas ja millal saab Pulev taas Californias poksida.

Pulev on profina pidanud seni 28 matši, millest ta on võitnud koguni 27. Ainus kaotus pärineb 2014. aastast, kui ta jäi viienda raundi nokaudiga alla Vladimir Klitškole.

Eelmisel aastal pidi Pulev kohtuma ka Anthony Joshuaga, kuid matš jäi bulgaarlase vigastuse tõttu ära.