Stevenson (14 võitu, 8 nokauti) on WBO sulgkaalu maailmameister. Las Vegases tegi ta oma supersulgkaalu debüüdi, vastaseks Puerto Rico poksija Felix Caraballo (12 võitu, 2 kaotust, 2 viiki, 9 nokauti).

Kümnest ette nähtud raundist jäi neli pidamata ning kuues poolikuks, kuna Stevensoni võimas löök kehasse kukutas Caraballo põrandale pikali ning lõpetas puertoricolase piinad.

Stevensoni tähelend algas 2016. aasta Rio de Janeiro olümpialt, kus ta võitis hõbemedali. Peale seda profipoksi siirdunud ameeriklane on viimastel aastatel tihedalt võistelnud, kuid pole veel oma teekonnal kohanud meest, kes talle esimese kaotuse kingiks. Caraballo, keda peeti selle matši väikseks favoriidiks, oli Stevensoni vastu poksima tulnud viiematšilise võiduseeria pealt.

Sulgkaalu WBO tiitlivöö võitis Stevenson 2019. aasta 26. oktoobril, alistades Nevadas Renos toimunud matšiks kohtunike ühehäälse otsusega kaasmaalase Joet Gonzalezi. Antud tiitlivöö oli vabaks jätnud seda 2016. aastast enda valduses hoidnud mehhiklane Oscar Valdez, kes liikus edasi supersulgkaalu.