Wilder ja Fury kohtusid omavahel ka eelmise aasta 1. detsembril. Toona jäi matš kohtunike hinnangul viiki ning Wilder säilitas meistrivöö. Nüüd kohtutakse taas. Matš leiab aset 22. veebruaril.

Wilder andis Ortizi alistamise järel mõista, et ka tema mõtleb nüüd absoluutse tšempioni tiitlist. Ameeriklane soovibki 2020. aastal lisaks Fury'le kohtuda veel ka Andy Ruiz juuniori või Anthony Joshuaga. Nimetatud kahe mehe 7. detsembri duellis lähevad jagamisele WBA, WBO, IBF-i ja IBO meistrivööd ehk kõik ülejäänud tähtsamad tiitlid WBC meistrivöö kõrval.

Seega püsib suur lootus, et tuleval aastal näeme duelli, kus üheks osapooleks on Wilderi ja Fury matši võitja ning teises nurgas seisab Ruizi ja Joshua duelli edukam osaline.

Seega võiks ju järgmisel aastal tõesti absoluutne tšempion selguda, kuid vett on segamas WBO ja IBF-i poksiorgansatsioonid. Nimelt tahab WBO, et Ruizi ja Joshua duelli võitja läheks järgmisena vastamisi nende väljakutsuja Oleksandr Usjkiga Ukrainast.

IBF tahab aga Ruizi ja Joshua matši võitjat kohtumas näha bulgaarlase Kubrat Puleviga.

„Meie saame oma matši esimesena. Poksiorganisatsioonid on omavahel kokku leppinud, et IBF-i väljakutsuja saab esimesena võimaluse,“ teatati IBF-i poolt Sky Sportsile.